Lackera köksluckor

Lackera köksluckor

Lackera köksluckor med NG:s lackering. Vi älskar våra kök, så pass att vi är redo att dyra pengar för att få drömköket. Men frågan är: Köpa nytt kök eller renovera det befintliga? Båda alternativen har för- och nackdelar.

Har du hittat hit så går du nog i tankarna om att renovera eller åtminstone fräscha upp köket. En viktig del av renoveringen av köket är bytet och lackering av köksluckor, bänkskivor och andra möbler i köket som kan lackeras.

Vi är specialister på att lackera köksluckor och andra möbler i köket. Vi hjälper dig att se över möjligheterna. Med nya stommar, luckor, skåpinredning, bänkskivor och handtag så får du något som närmar sig ett nytt kök utan att behöva lägga lika mycket pengar.

Vare sig du väljer att byta ut till ett nytt kök eller bara renovera så finner du hos oss unika lösningar med personlig inredning till rätt pris hos oss på NG:s Lackering i Kalmar. Så passa lackera dina köksluckor med oss idag!

Lackera köksluckor

Lackering av köksluckor

Lackering av köksluckor plus nya handtag ger köket ett ordentligt lyft. Vissa köksluckor passar bättre att lackera om än andra, i regel släta köksluckor och luckor med spår i går oftast alldeles utmärkt att lackera om.

Det som påverkar arbetet är bland annat vilken tidigare ytbehandling köksluckan? Det är mer tidskrävande att göra ett bra grundarbete på äldre objekt, som dessutom oftast har olika behandlingar i olika skikt.

Värt att också tänka på att trä är ett levande material och förändras över tid, på grund av temperatur och luftfuktighet.

Att ytbehandla köksluckor med kantlister och ramar medför alltid en risk att färgen. Då kan det vara mer prisvärt att byta till nya köksluckor.

Lackera köksluckor

Utbytesluckor

För dig som snabbt och enkelt vill förnya eller komplettera ditt befintliga kök kan byte till nya köksluckor vara ett alternativ.

Vi lackerar köket i av kunden vald nyans på sina köksluckor. Luckorna måttbeställs helt utifrån dina önskemål. Vi kan därför erbjuda utbytesluckor till alla kök och stommar, gamla som nya, i alla storlekar.

När man byter köksluckor kan man också på ett enkelt sätt göra köket mer praktiskt genom att till exempel sätta in fler lådor i underskåpen. Att välja vitrinluckor till vissa skåp ger också en stor förändring.

Våra utbytesluckor finns i en rad olika stilar, allt från modernt till lantligt. Byten av köksluckor är ett smart, enkelt och prisvärt sätt att ge ditt kök en ny lyster. Byte av köksluckor görs på en dag!

Vilka bänkskivor passar in i ditt kök?

Många av våra kunder passar på att byta bänkskivor i samband med byte och lackering av köksluckor.

Efter köksluckorna är bänkskivan kökets viktigaste inredning. Det är här allt matlagning sker, diskning och så mycket mer. Vi erbjuder bänkskivor i olika material och hjälper till att installera det.

Lackera köksluckor

Bänkskiva laminat

Laminat är en populärt val när det kommer till bänkskivor. Laminat består av flera lager papper och lim som pressats samman under hög tryck och hög temperatur.

Laminat är en stark och hållbar produkt, praktisk och väldig billig lösning. Bänkskivorna kombineras med en kant och kan fås i många varianter, exempelvis trä och aluminium.

Lackera köksluckor

Bänkskiva i rostfritt stål

Rostfritt stål har många fördelar och allt vanligare i våra hem. Det är tåligt, lätt att rengöra och förekommer oftast i industrikök, men alltfler väljer också rostfritt stål för bänkskivan för hemmet.

Bänkskiva i rostfritt stål är otroligt stark slityta, hygienisk och lätt att rengöra. Gör som många andra svenskar och välj rostfritt i köket.

Lackera köksluckor

Bänkskiva i granit

Granitens motståndskraft och hållbarhet och gör den till ett populärt val runt om i världen. Förutom att det är vacker, doftar lyx så är den oerhört praktisk i köket.

Granit är perfekt bänkskiva att knåda ut degen på men får vara försiktigt vid kanterna med kastruller eftersom de är känsliga. Granitskivan kan fås i många olika färgnyanser.

Lackera köksluckor Lackera köksluckor

Ge ditt kök ett extra lyft!

Med en snygg stänkpanel utstålar ditt kök läcker design och personlig känsla. Vi har ett urval av färger till bra priser som gör ditt kök snyggare.

Stänkpaneler går att få i glas, metall eller laminat. Kontakta oss idag så hjälper vi dig!

Handtag till kök, dörrar och skåp

Hos oss finner du ett stort urval av handtag till ditt renoveringsobjekt eller nya kök. Är du ute efter handtag med ett modern utseende eller varför inte något som andas anrikt och antikt?

Handtagen är tillverkade i olika typer av material, från aluminium, mässing till plast och trä.

För andra objekt kontakta oss för en offert!